MONEY & YOU

Jual Saham Pada Harga USD$ 500 Juta?

Anda seorang founder kerja keras bagai nak gila tapi bisnes tak sampai ke mana?  Pernah dengar orang kata…. “bisnes dan personal tak boleh bercampur” .. Betul ke?  

Mungkin anda letih & lesu dalam bisnes nak carik jalan keluar atau nak carik penyelesaian dan jawapan? Atau anda seorang professional yang mahu yg lebih dari karier anda sekarang? Pernah ke kena tipu, macam2 jenis tipu, ditipu duit, ditipu bisnes, dan macam2 lagi? Nak betul2 tahu, macam mana nak jaga duit, lebarkan kekayaan, dan cara simpan duit? Atau, mungkin anda rasa hidup mcm tersekat-sekat, tapi tak tau apa akar-umbi sebab musabab jadi macam tu… dan sekarang, anda nak tahu jawapannya, once and for all?  

Yang paling penting…

Soalannya di sini… “adakah anda punyai satu perkara yg anda betul2 nak ubah dlm hidup anda skrg?”

Kalau takde… tak paya lah nak terus membaca… 

Tapi Kalau ada… teruskan baca… 

USD$ 60 Juta! Dalam Masa 3 Tahun

Money & You ialah satu program unik, yg di cipta oleh seorang usahawan dari San Francisco, bila beliau menggunakan beberapa “Prinsip Universal” yg di cipta oleh cendikiawan abad 21, seperti Dr Buckminster Fuller (Inventor), Dr Edward Prigogine (Termodynamics), Sir Edward Deming (Quality Management), dengan hanya US$25,000, telah mentransformasi bisnes beliau hingga menjadi US$60juta dalam masa 3 tahun shj…. 

Serious? Ye serious… 

39 tahun dah berlalu… kini Money & You buat pertama kalinya akan dibuat dlm versi Bahasa Malaysia  

TESTIMONI

DARI CURIGA, SEKARANG MEMBUKA HATI & MATA

Mula2 saya curiga, sebab program ni dah lama. tapi sebenarnya prinsip2 yg saya belajar di sini menjangkaui masa. bukan aje prinsip2 yg power ni berguna utk kewangan dan bisnes saya, tapi memberi impak yg besar pd diri & keluarga saya. sikit demi sedikit… hati & mata mula terbuka.

NASH @ NAZRIL IDRUS

Managing Director, Precession Capital Berhad Graduan M&y 2016

DIDIK ANAK DARI BIASA KE LUAR BIASA

Selepas M&Y, saya tanam azam nak anak2 saya yg masa tu masih kecil agar menjadi orang yg berguna & berjaya buat ape yg diaorg minat dlm hidup. Saya didik mereka dengan cara sendiri, mempraktikkan apa yg saya belajar dari M&Y! Hari ni, ke-lima2 semua berjaya. Anak pertama, graduan kelas 1 dari universiti di US. Yg nombor 2, usahawan. Anak ke-3 akan belajar muzik di Berkeley College of Music. Anak ke-4,  calon pelajar Universiti Harvard dan yg bongsu telah pun buat duit dari umur 6 tahun sbg model iklan tv dan media cetak

SABARIAH JUSOH

‘Queen of Transformation’ Graduan M&Y 2003

DARI PELAYAN KINI PEMILIK 5 RESTORAN TGIF JAKARTA

Program Money and You adalah program self-development pertama yang saya ikuti. Masa tu saya bekerja sebagai pelayan di TGI Fridays. M&Y membuka mata saya bukan cuma kepada dunia kewangan, apa yang lebih berkesan pd saya ialah dunia “Self-Development”. Konsep dan prinsip yang saya belajar di M&Y, 15 tahun lalu, masih saya gunakan hari ni. Sehinggakan saya boleh punyai  5 restoran TGI Fridays di Jakarta.

ASHRAF SINCLAIR

International Actor & Pemenang SME Biz Award,  Graduan M&Y 2003

TEKNOLOGI PERMAINAN YG MENYERONOKKAN

Money & you boleh merubah kehidupan! Permainan2 yg dianjurkan di sini, sgt menyeronokkan buat saya pikir, yg hidup ni pun mcm permainan juga. Saya buat keputusan yg saya mesti berseronok, tak kira menang ataupun tidak, tak kira apa jua perkara.

JEEVAN SAHADEVAN

Malaysia’s #1 Business Growth Expert
Graduan M&y 2006

TEKAN LINK BAWAH UNTUK DAFTAR SEGERA

Atau Whatsapp ke talian +60193898889 untuk sebarang pertanyaan

© Copyright 2018 Nazril Idrus. All Rights Reserved