INILAH FORMULA PALING ‘PROVEN’ YG BAKAL BANTU ANDA TARIK SALES

BERLIPAT KALI GANDA DGN PANTAS

PROGRAM  X10

YG AKAN MELETUPKAN JUALAN ANDA.

Akhirnya, setelah berbulan merancang kini kami bersedia utk melaksanakan visi kami utk bantu anda, usahawan2 menempuh cabaran 2017. Kami dah kenal pasti teknik2 & strategi SALES yg PROVEN, TERKINI, SIMPLE & PALING PENTING…. BOLEH TERUS APPLY… utk jadi magnet yg kuat menarik pelanggan & buat mereka ingat anda saja. Terus baca kalau nak sales anda mencanak naik.

SEMINAR  X10

Program luar biasa yg penuh dgn praktikal, disampaikan dgn teknologi “ACCELERATED LEARNING“, dan ini pasti berlaku… anda akan terus dapat RESULT semasa dlm program ni.
“Biar betul? Terus dapat result?”

YES! Ini yg berlaku setiap kali kami buat program dgn korporat sebelum ni. Terus dapat result semasa program. Amacam? Best kan?

Cuma program ini bukan utk semua orang. Kalau nak terus dapat result, hanya yang layak saja BOLEH HADIR.

 

PROGRAM INI BUKAN UTK ORANG YANG…

(X) MMG MENYAMPAH NK BUAT SALES – nama pun sales program…klu dah menyampah buat sales, bazir masa je datang. Kalau anda bisnes owner, tp menyampah buat sales, masalah besar tu.

(X) RASA SALES DH CUKUP BAGUS – tahniah saya ucapkan… teruskan buat apa yg anda buat sekarang. Program ni hanya utk orang yg nak naikkan sales saja, dlm apa2 indusri pun boleh.

(X) SELESA DGN KEADAAN SKRG, NK MAINTAIN “STATUS QUO” – nak berubah, nak maju, nak berkembang…akan buat anda rasa tak selesa. Banyak benda nk kena buat, kepala sure serabut. Baik jgn dtg.

(X) DH DTG MCM2 SEMINAR, TP TAK BERTINDAK – kategori ni mmg ramai, klu setakat dtg nk check it out je, nk compare mana seminar bagus, mana tak bagus, baik bagi seat tu kat org lain, sbb tempat mmg terhad. Anda masuk dlm mana2 kategori kt atas? Klu tak masuk, boleh terus baca….

PROGRAM INI AMAT SESUAI UTK ANDA SEKIRANYA…..

√ ADA BISNES – seeloknya yg dah lebih 3 tahun, dah rasa sepak terajang, jatuh bangun dlm bisnes, ni mmg sesuai utk anda. Yg baru start tu, boleh je nk datang. Bisnes owner kena jadi orang yg paling pandai menjual dalam syarikat.

√ ADA TEAM/STAFF – seriously, klu anda ada staff lebih 3 org, serabut kepala dgn masalah staff, asyik tukar2 staff, ni WAJIB dtg, ada SPECIAL TOOL utk anda.

√ SALES SEKEJAP O.K, SEKEJAP K.O – dh buat mcm2 tp masih tak konsisten? Prospek pun semput2 je datang. Saya akan tunjukkan apa punca utama masalah ni.

√ DAH HIT “PLATEAU” – dh sampai certain level lps tu sangkut je kt situ. Buntu dah, kering idea apa lg nk buat nak naikkan sales.

√ SALES MANAGER – mmg sgt sesuai… sbb anda boleh guna terus apa yg anda dpt dlm program ni utk train staff anda.

√ EJEN INSURAN, UNIT AMANAH, MLM – guna saja strategi yg saya ajar, anda akan nampak mcm orang yg sgt pro dlm menjual, rejection pun kurang, prospek pun suka nak jumpa.

√ MMG KOMITED, & OPEN – ni plg penting, klu boleh buang ego, buang rasa dh tahu semua benda, baru la blh dpt terima ilmu2 baru….dan cpt2 take action.

MODUL  X10

[MODUL #1] – KESILAPAN UTAMA DALAM JUALAN

Sebelum belajar sesuatu yg baru, amatlah penting utk kenal pasti kesilapan utama dulu & cara atasi. Betulkan sahaja kesilapan utama ni anda akan terus boleh naikkan jualan sebenarnya.

[MODUL #2] – TEKNIK ‘PSYCHO’ UTK CLOSE PELANGGAN

Anda akan belajar tentang Kajian Saintifik, 6 Perkara yg akan buat pelanggan mudah utk beli dgn anda. Tak perlu struggle nak menjual, guna saja 6 teknik ni orang akan suka nak beli daripada anda.

[MODUL #3] – CARA BINA PIPELINE YG BESAR & KUKUH

Pipeline tu apa? Pipeline ni la nyawa bisnes anda. Ni la jawapan kenapa sales selalu semput2. Anda akan belajar mcm mana nak bina pipeline yg besar secara offline & juga online supaya sales sentiasa mengalir masuk mcm air. Siapa yg tahu cara ni, hari pertama buat sales pun dah boleh terus buat duit.

[MODUL #4] – CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT SYSTEM (C.R.M)

Saya akan share template mcm mana nak simpan database secara PERCUMA. Ni CRM paling basic yg semua bisnes WAJIB ada.

[MODUL #5] – SKRIP TELEMARKETING YG PANAS & SURE CLOSE

Sure close? Yes, kalau tak percaya datang kelas ni dulu rasa sendiri power tak power skrip ni. Dah banyak kali buat dgn korporat klien, 100% dapat close appointment dlm masa kurang dari 5 minit call saja. Bukan setakat skrip saja, anda akan dapat video sekali Nash tengah guna skrip ni call prospek yg ‘tough’.

[MODUL #6] – TEKNIK HANTU UTK MENGHANTUI PELANGGAN SAMPAI INGAT ANDA SEORANG SAJA

Ni la killer modul yg WAJIB anda belajar sebab lebih 85% bisnes tak buat teknik ni dgn betul. Lepas bina pipeline, combo dgn teknik hantu ni, get ready… sales anda akan meletup. Kalau rasa tak boleh handle sales meletup, baik jgn datang program ni.

TRAINER ANDA, NAZRIL “NASH’ IDRUS

NAZRIL “NASH” IDRUS

Usahawan, Penulis, Mentor Perniagaan

  • Nama yg tak asing lg dalam bidang jualan, berjaya mencapai tahap tertinggi dalam bidang agensi jualan dgn pantas, 3 tahun sahaja, di mana 80% orang hanya mampu capai tahap ini dlm masa 5-10 tahun. Jadi, Nash bukan hanya ajar teori, ttp apa yg benar2 berhasil.
  • Finalis dlm rancangan realiti terkenal, The Apprentice Asia. Daripada 30,000 permohononan, NASH adalah 12 orang terbaik yg terpilih utk belajar secara terus dgn Tony Fernandes. Nash akan berkongsi bagaimana beliau menggunakan skill menjual utk terpilih sbg finalis The Apprentice ini.
  • Orang PERTAMA dari ASIA terpilih utk menjadi Trainer di dlm T.Harv Eker Program, dan telah melatih beribu orang usahawan dari 6 buah negara… Malaysia, Singapore, Brunei, Thailand, Vietnam & Australia. Selama ni, sejak 2011 Nash hanya buat program dalam Bahasa Inggeris & program utk korporat.

Dah ramai orang request utk buat Program Sales open utk public, tahun 2017 ni rasa masa yg terbaik nak bantu ramai usahawan untuk naikkan jualan mereka. Dah sampai masa utk berbakti kpd masyarakat yg berbahasa melayu.

Macam mana? Dah rasa lagi EXCITED sekarang?

Sabar dulu, baca dulu apa jadi kepada clien2 korporat yg hadir ke program yg lebih kurang sama….

APA KATA PESERTA2 SEBELUM NI…

Lim Meng Keong, Assistance Vice President, Bank Simpanan Nasional

Erman, Group Agency Manager

Faizal, Manager Insurans Takaful

Najdiah, Azizah Saad Agency, Public Mutual

Suzianti Ibrahim, Mobil Spa Jaring Emas

Ellaini dan Khairudin, Fasi Studio

5 SEBAB UTAMA ANDA MESTI MAHU HADIR

1. Ini kelas PRAKTIKAL, bukan teori semata-mata dan sesuai dgn apa saja bisnes

2. Disampaikan dengan teknologi ACCELERATED LEARNING – serap maklumat dgn cepat, mudah faham, dapat ingat dgn banyak & lama, interaktif & high energy!

3. Dijamin dapat RESULT serta merta! Anda akan belajar teknik yg mmg dah TERBUKTI sahaja.

4. Tahap KEYAKINAN nak buat sales akan mencanak-canak naik.

5. YURAN kebijaksanaan yg tak masuk akal!

SPECIAL OFFER

PAKEJ VIPTerhad

RM 495

Per Tiket
  • VIP Seat – paling depan sekali
  • Mastermind Lunch bersama Nash – sesi eksklusif utk tanya apa2 soalan –> RM100
  • 3 kali makan – morning break, lunch & tea break –> RM100
  • Workbook Seminar Sales Magnet X10 –> RM30
  • Ebook AYAT2 ‘MAGIC’ UTK BUAT ORANG TERUS MINAT NAK TAHU TENTANG BISNES ANDA –> RM30
  • DVD Fundamental of Sales –> RM100
  • PERCUMA 2 TIKET PAKEJ GENERAL –> RM190
  • Sales Magnet Blueprint –> RM50

Beli Sekarang!

PAKEJ GENERAL

RM 130

Per Tiket
  • General Seat
  • Workbook Seminar Sales Magnet X10 -> RM30
  • Ebook AYAT2 ‘MAGIC’ UTK BUAT ORANG TERUS MINAT NAK TAHU TENTANG BISNES ANDA ->RM30

Beli Sekarang!

EARLY BIRD CRAZY OFFER

Tempoh masa untuk offer ini akan diberitahu kelak.

Sila like FB page saya untuk menjadi orang pertama yang mendapat info terkini!

PAKEJ VIPTerhad

RM 200

Per Tiket
  • HAMPIR 60% DISKAUN!

Beli Sekarang!

PAKEJ GENERAL

RM 50

Per Tiket
  • LEBIH 60% DISKAUN
  • Ada lagi, beli 2 tiket general dapat PERCUMA 1 tiket

Beli Sekarang!

PAKEJ GENERAL 2+1

RM 100

2 TIKET
  • 2 General Seat + 1 Free General Seat
  • 2 Workbook Seminar Sales Magnet X10 -> RM60 + 1 Workbook Seminar Sales Magnet X10
  • 2 Ebook AYAT2 ‘MAGIC’ UTK BUAT ORANG TERUS MINAT NAK TAHU TENTANG BISNES ANDA ->RM60 + Percuma 1 Ebook

Beli Sekarang!

ATAU ANDA BOLEH MEMBUAT BAYARAN MELALUI MANUAL ONLINE BANK IN